Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN ISO/IEC 2382-37 - záznam dat biometrické registrace

ČSN ISO/IEC 2382-37 - Informační technologie – Slovník Část 37: Biometrika

Stáhnout normu: ČSN ISO/IEC 2382-37 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2018-02-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso-iec:2382:-37:ed-2:v1:en
Třidící znak: 369001
Obor: Informační technika všeobecně a terminologie
ICS:
  • 35.020 - Informační technologie (IT) obecně
  • 01.040.35 - Informační technologie. Kancelářské stroje (názvosloví)
Stav: Neplatná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.3.10 záznam dat biometrické registrace

(biometric enrolment data record) záznam dat přisuzovaných subjektu biometrických dat (3.7.5), obsahující nebiometrická data apropojený sidentifikátorem (identifikátory) biometrické reference (3.3.19)
POZNÁMKA1kheslu Data mohou být po registraci aktualizována.
POZNÁMKA2kheslu Záznam dat biometrické registrace obsahuje buď záznam (záznamy) dat biometrické reference (3.3.18), nebo ukazatel (ukazatele) na záznam (záznamy) dat biometrické reference (3.3.18).
POZNÁMKA3kheslu Přidružená biometrická reference (3.3.16) může mít nulovou hodnotu (například žadatel obiometrickou registraci (3.7.6) postrádá biometrickou charakteristiku (3.1.2) nebo proces biometrického zachycení (3.5.2) není dokončen).

3.3.10 biometric enrolment data record

data record attributed to a biometric data subject (3.7.5), containing non-biometric data and associated with biometric reference identifier(s) (3.3.19) Note 1 to entry: Data can be updated after enrolment. Note 2 to entry: The biometric enrolment data record will either contain biometric reference data record(s) (3.3.18) or pointer(s) to biometric reference data record(s) (3.3.18). Note 3 to entry: The associated biometric reference (3.3.16) may be null (for example, biometric enrolee (3.7.6) lacks the biometric characteristic (3.1.2) or a biometric capture process (3.5.2) is pending).
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím