Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1673 - přetlak

ČSN EN 1673 - Potravinářské stroje - Otočné stojanové pece - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Stáhnout normu: ČSN EN 1673 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2021-08-01
Třidící znak: 512570
Obor: Pekařské stroje
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
  • 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.1.1 přetlak

(overpressure) kladný rozdíl mezi tlakem v pečicí komoře a tlakem v místnosti, ve které je pec provozována

3.1.1 overpressure

positive difference between the pressure in the baking chamber and the pressure in the room where the oven operates
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím