Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN ISO 46001 - neustálé zlepšování

ČSN ISO 46001 - Systémy managementu efektivního hospodaření s vodou – Požadavky s návodem k použití

Stáhnout normu: ČSN ISO 46001 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2021-05-01
Třidící znak: 759050
Obor: Vodohospodářské služby
ICS:
  • 03.100.70 - Systémy managementu
  • 13.060.01 - Kvalita vod obecně
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.7 neustálé zlepšování

opakující se činnost zaměřená na zvyšování výkonnosti (3.22)

POZNÁMKA 1 k heslu Proces stanovování cílů (3.19) a nalézání příležitostí pro zlepšování je neustálý proces používající zjištění z auditu a závěry z auditu, analýzu údajů, přezkoumání systému managementu nebo jiné prostředky a obvykle vede k nápravnému opatření (3.8) nebo preventivnímu opatření.

POZNÁMKA 2 k heslu V případě tohoto dokumentu opakující se proces je proces, který zdokonaluje systém managementu efektivního hospodaření s vodou (3.36), aby bylo dosaženo zlepšení celkové výkonnosti efektivního hospodaření s vodou (3.37) konzistentní s politikou efektivního hospodaření s vodou (3.35) v organizaci (3.20).

[ZDROJ: Směrnice ISO/IEC, Část 1, 2019, Dodatek L, Příloha 2, 3.21, modifikováno – Byly vloženy poznámky 1 a 2 k heslu.]

3.7 continual improvement

recurring activity to enhance performance (3.22)

Note 1 to entry: The process of establishing objectives (3.19) and finding opportunities for improvement is a continual process through the use of audit findings and audit conclusions, analysis of data, management reviews or other means, and generally leads to corrective action (3.8) or preventive action.

Note 2 to entry: In the case of this document the recurring process is one of enhancing the water efficiency management system (3.36) in order to achieve improvements in overall water efficiency performance (3.37) consistent with the organization’s (3.20) water efficiency policy (3.35).

[SOURCE: ISO/IEC Directives Part 1, 2019, Annex L, Appendix 2, 3.18, modified – Notes 1 and 2 to entry added.]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím