Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 13870 + A1 - řezací prostor

ČSN EN 13870 + A1 - Potravinářské stroje - Porcovací stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Stáhnout normu: ČSN EN 13870 + A1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-05-01
Třidící znak: 513075
Obor: Stroje na zpracování masa
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.19 řezací prostor

oblast stroje, ve které je výrobek řezán

3.19 cutting zone


area of the machine, in which the product is cut

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím