Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN IEC 60335-2-24 ed. 6 - normální činnost spotřebiče na výrobu zmrzliny (normal operation of an ice-cream appliance)
ČSN EN IEC 60335-2-24 ed. 6 - Elektrické spotřebiče pro domácnost a podobné účely - Bezpečnost - Část 2-24: Zvláštní požadavky na chladicí spotřebiče, spotřebiče na výrobu zmrzliny a výrobníky ledu
Stáhnout normu: | ČSN EN IEC 60335-2-24 ed. 6 (Zobrazit podrobnosti) | |
Změny: |
|
|
Datum vydání/vložení: | 2023-05-01 | |
Třidící znak: | 361050 | |
Obor: | Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost | |
ICS: |
|
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.1.9.104 normální činnost spotřebiče na výrobu zmrzliny (normal operation of an ice-cream appliance)
činnost spotřebiče s použitím maximálního množství přísad uvedených v návodu; použije se taková směs, která dává nejnepříznivější výsledky, přičemž počáteční teplota směsi je 23 °C ± 2 °C
3.5 Definice týkající se typů spotřebičů
3.1.9.104 normal operation of an ice-cream appliance
operation of the appliance using the maximum quantity of the mixture of ingredients indicated in the instructions; the mixture used being that which gives the most unfavourable results, the mixture being at an initial temperature of 23 °C ± 2 °C
3.5 Definitions relating to types of appliances