ČSN EN 1186-3 - Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Plasty - Část 3: Metody zkoušení pro stanovení celkové migrace v odpařitelných simulantech
Stáhnout normu: | ČSN EN 1186-3 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2023-08-01 |
Třidící znak: | 647110 |
Obor: | Materiály a předměty z plastů ve styku s potravinami |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.5 konvenční sušárna
termostatem řízená komora, ve které je vzduch zahříván uvnitř a jeho teplo se přenáší do potravin přes plast na rozdíl od mikrovlnné trouby, kde se potravina sama zahřívá přímo mikrovlnným zářením
3.5 conventional oven
thermostatically controlled heat chamber where the air within is heated and this heat is then transferred to the food through the plastic, as opposed to a microwave oven where the food itself is heated directly by the microwave’s irradiation