Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO/IEC 2382-37 - proces biometrického získávání

ČSN EN ISO/IEC 2382-37 - Informační technologie - Slovník - Část 37: Biometrika

Stáhnout normu: ČSN EN ISO/IEC 2382-37 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2023-12-01
Třidící znak: 369001
Obor: Informační technika všeobecně a terminologie
ICS:
  • 01.040.35 - Informační technologie. Kancelářské stroje (názvosloví)
  • 35.020 - Informační technologie (IT) obecně
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

37.05.01 proces biometrického získávání

(37.03.21)


POZNÁMKA 1 k heslu Proces biometrického získávání může navíc k procesu biometrického zachycování (37.05.02) zahrnovat segmentaci, kontrolu kvality a další kroky předcházející zpracování.


POZNÁMKA 2 k heslu Proces biometrického získávání může vytvářet násobné biometrické vzorky z jediného biometrického zachycení (37.06.03), kdy je každý biometrický vzorek přiřaditelný k jednotlivé biometrické charakteristice (37.01.02). Například čtyři otisky prstů sejmuté najednou a tři oddělené vzorky obličeje tří osob zachycených na fotografii.


POZNÁMKA 3 k heslu Politika stanovuje konec procesu biometrického získávání.

37.05.01 biometric acquisition process


biometric capture process (37.05.02) and additional processing to attempt to produce a suitable biometric sample(s) (37.03.21) in accordance with the defined policy


Note 1 to entry: In addition to the biometric capture process, a biometric acquisition process may include segmentation, quality control and other pre-processing steps.


Note 2 to entry: A biometric acquisition process may produce multiple biometric samples from a single biometric capture (37.06.03) and each biometric sample is attributable to a single biometric characteristic (37.01.02). For example, four fingerprints in a slap image and three segmented face samples of the three people in a captured photograph.


Note 3 to entry: The policy defines the end point of the biometric acquisition process.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím