Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN IEC 60335-2-14 ed. 4 - strojek na přípravu a zpracování potravin

ČSN EN IEC 60335-2-14 ed. 4 - Elektrické spotřebiče pro domácnost a podobné účely - Bezpečnost - Část 2-14: Zvláštní požadavky na kuchyňské strojky

Stáhnout normu: ČSN EN IEC 60335-2-14 ed. 4 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2024-03-01
Třidící znak: 361050
Obor: Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost
ICS:
  • 13.120 - Bezpečnost v domácnosti
  • 97.040.50 - Malé kuchyňské stroje a přístroje
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.102 strojek na přípravu a zpracování potravin

spotřebič určený pro konečné sekání dávek masa, sýru, zeleniny a dalších potravin prostřednictvím sekacích čepelí rotujících v nádobě


POZNÁMKA 1 k heslu Smějí být vykonány jiné funkce s použitím rotačních nožů, kotoučů, lopatek nebo podobných prostředků místo sekacích čepelí.


POZNÁMKA 2 k heslu Sekací strojky se považují za strojky na přípravu a zpracování potravin.

3.102 food processor


appliance intended to finely chop batches of meat, cheese, vegetables and other foods by means of cutting blades rotating in a container


Note 1 to entry: Other functions may be performed by rotating blades, disks, paddles, or similar means used in place of the cutting blades.


Note 2 to entry: Choppers are considered to be food processors.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím