Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN IEC 60335-2-14 ed. 4 - strojek na přípravu a zpracování potravin
ČSN EN IEC 60335-2-14 ed. 4 - Elektrické spotřebiče pro domácnost a podobné účely - Bezpečnost - Část 2-14: Zvláštní požadavky na kuchyňské strojky
Stáhnout normu: | ČSN EN IEC 60335-2-14 ed. 4 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2024-03-01 |
Třidící znak: | 361050 |
Obor: | Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.102 strojek na přípravu a zpracování potravin
spotřebič určený pro konečné sekání dávek masa, sýru, zeleniny a dalších potravin prostřednictvím sekacích čepelí rotujících v nádobě
POZNÁMKA 1 k heslu Smějí být vykonány jiné funkce s použitím rotačních nožů, kotoučů, lopatek nebo podobných prostředků místo sekacích čepelí.
POZNÁMKA 2 k heslu Sekací strojky se považují za strojky na přípravu a zpracování potravin.
3.102 food processor
appliance intended to finely chop batches of meat, cheese, vegetables and other foods by means of cutting blades rotating in a container
Note 1 to entry: Other functions may be performed by rotating blades, disks, paddles, or similar means used in place of the cutting blades.
Note 2 to entry: Choppers are considered to be food processors.