Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN ISO 37100 - cíl

ČSN ISO 37100 - Udržitelná města a společenství – Slovník

Stáhnout normu: ČSN ISO 37100 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2020-12-01
Třidící znak: 730960
Obor: Udržitelnost staveb
ICS:
  • 13.020.20 - Environmentální ekonomika
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.3.7 cíl

(objective) výsledek, kterého má být dosaženo

POZNÁMKA 1 k heslu Cíl může být strategický, taktický nebo operativní

POZNÁMKA 2 k heslu Cíle se mohou vztahovat k různým disciplínám (jako jsou finanční, zdravotní a bezpečnostní, a environmentální cíle) a mohou být použity na různých úrovních (jako jsou strategické, celoorganizační, projektové, produktové a procesní).

POZNÁMKA 3 k heslu Cíl může být vyjádřen jinými způsoby, např. jako zamýšlený výsledek, účel, operativní kritérium, cíl udržitelného rozvoje ve společenstvích nebo pomocí jiných slov s podobným významem (např. záměr, celkový cíl nebo konkrétní cíl).

POZNÁMKA 4 k heslu V souvislosti se systémy řízení pro udržitelný rozvoj v místních společenstvích jsou cíle udržitelného rozvoje organizací stanoveny v souladu s politikou udržitelného rozvoje v místních společenstvích tak, aby bylo dosaženo konkrétních výsledků.

3.3.7 objective



result to be achieved

Note 1 to entry: An objective can be strategic, tactical, or operational.

Note 2 to entry: Objectives can relate to different disciplines (such as financial, health and safety, and environmental goals) and can apply at different levels (such as strategic, organization-wide, project, product and process).

Note 3 to entry: An objective can be expressed in other ways, e.g. as an intended outcome, a purpose, an operational criterion, as an objective of sustainable development in communities, or by the use of other words with similar meaning (e.g. aim, goal or target).

Note 4 to entry: In the context of management systems for sustainable development in communities, objectives for sustainable development in communities are set by the organization, consistent with the policy for sustainable development in communities, to achieve specific results.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím