Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 12331 - konstrukční rozměr

ČSN EN 12331 - Potravinářské stroje - Mlýnky na maso - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Stáhnout normu: ČSN EN 12331 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-03-01
Třidící znak: 513055
Obor: Stroje na zpracování masa
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.12 konstrukční rozměr

součet rozměrů měřených jako délka těsného řetězce od stanoviště obsluhy (podlaha, stupně, mezistupně nebo plošiny) k okraji násypky (včetně dalších bezpečnostních opatření) a od okraje násypky (včetně dalších bezpečnostních opatření) k prvnímu nebezpečnému místu ve vstupní plnicí násypce (viz obrázek 7 a obrázek 8)

3.12 design dimension


sum of dimensions measured as tight string length from the workstation (floor, steps, intermediate steps or platforms) to the hopper edge (inclusively additional safety measures) and from the hopper edge (inclusively additional safety measures) to the first danger point in the feed intake hopper (see Figure 7 and Figure 8)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím