Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 16610-1 - kritérium promítání

ČSN EN ISO 16610-1 - Geometrické specifikace produktu (GPS) - Filtrace - Část 1: Přehled a základní pojmy

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 16610-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-06-01
Třidící znak: 014445
Obor: Tolerance tvaru a polohy, geometrie povrchu
ICS:
  • 17.040.20 - Vlastnosti ploch
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.4.2 kritérium promítání

kritérium uvádějící, že primární povrch (3.3) se stanoveným indexem vložení (3.2.1) je mapován sám na sebe při použití primárního mapování (3.4) se stejným stanoveným indexem vložení (3.2.1)


Poznámka 1 k heslu To znamená, že pokud se použije primární mapování povrchu dvakrát se stejným indexem vložení, získá se stejný povrch, jako by se primární mapování použilo pouze jednou. Například použití uzavíracího filtru s kruhovým strukturním elementem daného poloměru dvakrát na profil má za následek stejný filtrovaný profil, jako by se uzavírací filtr aplikoval pouze jednou.

3.4.2 projection criterion


criterion wherein a primary surface (3.3) with a specified nesting index (3.2.1) is mapped onto itself using the primary mapping (3.4) with the same specified nesting index (3.2.1)


Note 1 to entry: This implies that if you apply the primary mapping twice with the same nesting index to a surface, one obtains the same surface as if the primary mapping was applied only once. For example, applying a closing filter with a circular structural element of a given radius twice to a profile results in the same filtered profile as if the closing filter is only applied once.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím