Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN ISO 19496-1 - kuchyňské zboží, kuchyňské nádobí
ČSN EN ISO 19496-1 - Smalty – Terminologie – Část 1: Termíny a definice
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 19496-1 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2017-12-01 |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:19496:-1:ed-1:v1:en |
Třidící znak: | 945000 |
Obor: | Pozinkované nádobí z ocelového plechu |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.138 kuchyňské zboží, kuchyňské nádobí
náčiní používané v kuchyních, např. hrnce, pánve a kotle
POZNÁMKA 1 k heslu Kuchyňské nádobí se dělí do skupin podle objemu.
POZNÁMKA 2 k heslu Kuchyňské nádobí je určeno k tomu, aby při přípravě jídel a nápojů tradičními tepelnými způsoby nebo pomocí mikrovln bylo zahříváno.
3.138 hollowware, cookware, ovenware
kitchen utensils such as pots, pans, and kettles
Note 1 to entry: Hollowware is subdivided in categories based on volume.
Note 2 to entry: Foodware is intended to be heated in the course of preparation of food and drinks by conventional thermal methods and by microwaves.