Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 19496-1 - kuchyňské zboží, kuchyňské nádobí

ČSN EN ISO 19496-1 - Smalty – Terminologie – Část 1: Termíny a definice

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 19496-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2017-12-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:19496:-1:ed-1:v1:en
Třidící znak: 945000
Obor: Pozinkované nádobí z ocelového plechu
ICS:
  • 01.040.25 - Strojírenství (názvosloví)
  • 25.220.50 - Emaily a smalty
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.138 kuchyňské zboží, kuchyňské nádobí

náčiní používané v kuchyních, např. hrnce, pánve a kotle

POZNÁMKA 1 k heslu Kuchyňské nádobí se dělí do skupin podle objemu.

POZNÁMKA 2 k heslu Kuchyňské nádobí je určeno k tomu, aby při přípravě jídel a nápojů tradičními tepelnými způsoby nebo pomocí mikrovln bylo zahříváno.

3.138 hollowware, cookware, ovenware

kitchen utensils such as pots, pans, and kettles

Note 1 to entry: Hollowware is subdivided in categories based on volume.

Note 2 to entry: Foodware is intended to be heated in the course of preparation of food and drinks by conventional thermal methods and by microwaves.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím