Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN ISO 22301 - cvičení

ČSN ISO 22301 - Ochrana společnosti – Systémy managementu kontinuity podnikání – Požadavky

Stáhnout normu: ČSN ISO 22301 (Zobrazit podrobnosti)
Změny:
ZMĚNA Z1 | Netýká se terminologie | Datum vydání/vložení: 2016-01-01
Datum vydání/vložení: 2013-11-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:22301:ed-1:v2:en
Třidící znak: 012306
Obor: Ochrana společnosti a obyvatel
ICS:
  • 03.100.01 - Podniková organizace a management obecně
Stav: Neplatná
Nahlásit chybu

3.18 cvičení

proces výcviku jak posuzovat, praktikovat a zlepšovat výkonnost organizace

POZNÁMKA 1 Cvičení se mohou používat pro: validování politik, plánů, postupů, výcviku, vybavení a meziorganizačních dohod; vysvětlování a výcviku pracovníků ohledně rolí a odpovědností; zlepšování koordinace a komunikace uvnitř organizace; identifikování nedostatečnosti zdrojů; zlepšování individuální výkonnosti; a zjišťování příležitostí pro zlepšování a řízené příležitosti pro nácvik improvizace.

POZNÁMKA 2 Test je jedinečný a zvláštní druh cvičení, který zahrnuje očekávání, že dojde k potvrzení nebo selhání prvku v rámci cíle nebo cílů plánovaného cvičení.

[ZDROJ: ISO22300]

3.18 exercise

process to train for, assess, practice, and improve performance in an organization

NOTE 1 Exercises can be used for: validating policies, plans, procedures, training, equipment, and inter-organizational agreements; clarifying and training personnel in roles and responsibilities; improving inter-organizational coordination and communications; identifying gaps in resources; improving individual performance; and identifying opportunities for improvement, and controlled opportunity to practice improvisation.

NOTE 2 A test is a unique and particular type of exercise, which incorporates an expectation of a pass or fail element within the goal or objectives of the exercise being planned.

[SOURCE: ISO22300]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím