ČSN EN IEC 60350-1 ed. 3 - Elektrické spotřebiče na vaření pro domácnost - Část 1: Sporáky, trouby, parní trouby a grily - Metody měření funkce
Stáhnout normu: | ČSN EN IEC 60350-1 ed. 3 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2023-12-01 |
Třidící znak: | 361060 |
Obor: | Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost |
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.9 funkce horké páry
přenos tepla do pokrmu vyvíjenou párou v kombinaci se sáláním nebo konvekcí nebo kombinací obou při okolním tlaku (přibližně 100 kPa) a teplotě > 100 °C
3.9 hot steam function
heat transmission to the food by generated steam in combination with radiation or convection, or a combination of both, at ambient pressure (approximately 100 kPa) and with a temperature > 100 °C