Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN IEC 60350-1 ed. 3 - ohřívací prostor

ČSN EN IEC 60350-1 ed. 3 - Elektrické spotřebiče na vaření pro domácnost - Část 1: Sporáky, trouby, parní trouby a grily - Metody měření funkce

Stáhnout normu: ČSN EN IEC 60350-1 ed. 3 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2023-12-01
Třidící znak: 361060
Obor: Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.22 ohřívací prostor

zvláštní prostor, ve kterém jsou umístěny pokrmy, aby se ohřály před podáváním, nebo ve kterém se pokrm udržuje na podávací teplotě


3.22 warming compartment


separate compartment in which dishes are placed in order to preheat them prior to serving, or in which food is maintained at serving temperature


Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím