ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.5.2 oblast vystříknutí
oblast tvořená povrchy, na které může část potraviny za předpokládaných podmínek používání stříkat nebo podél nich téct a nevrací se zpět do potraviny
POZNÁMKA 1 k heslu Část potraviny v oblasti vystříknutí není nadále potravinou ve smyslu 3.1.
3.5.2 splash area
area composed of surfaces on which part of the food can splash or flow along under intended conditions of use and does not return into the food
Note 1 to entry: Part of the food in the splash area is no more food in the sense of 3.1.