Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - oblast vystříknutí

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.5.2 oblast vystříknutí

oblast tvořená povrchy, na které může část potraviny za předpokládaných podmínek používání stříkat nebo podél nich téct a nevrací se zpět do potraviny


POZNÁMKA 1 k heslu Část potraviny v oblasti vystříknutí není nadále potravinou ve smyslu 3.1.

3.5.2 splash area


area composed of surfaces on which part of the food can splash or flow along under intended conditions of use and does not return into the food


Note 1 to entry: Part of the food in the splash area is no more food in the sense of 3.1.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím