ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.16 poškození zdraví
fyzické poranění, infekce, nemoc nebo nákaza způsobená nebezpečnou potravinou
[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.5, upraveno – bylo přidáno „zdraví“ a „infekce, nemoc nebo nákaza způsobená nebezpečnou potravinou“]
3.16 health harm
physical injury, infection, sickness or contagion caused by unsafe food
[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.5, modified – “health” and “infection, sickness or contagion caused by unsafe food” have been added]