Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - poškození zdraví

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.16 poškození zdraví

fyzické poranění, infekce, nemoc nebo nákaza způsobená nebezpečnou potravinou


[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.5, upraveno – bylo přidáno „zdraví“ a „infekce, nemoc nebo nákaza způsobená nebezpečnou potravinou“]

3.16 health harm


physical injury, infection, sickness or contagion caused by unsafe food


[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.5, modified – “health” and “infection, sickness or contagion caused by unsafe food” have been added]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím