Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - spojené povrchy

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.17.1 spojené povrchy

povrchy, mezi nimiž se v malých štěrbinách nezachytí žádné částice výrobku, které by bylo obtížné odstranit, a představovaly by tak nebezpečí kontaminace

3.17.1 joined surfaces


surfaces between which no particle of product becomes trapped in small crevices, thus becoming difficult to dislodge and so introduce a contamination hazard

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím