ČSN EN ISO 5492 - Senzorická analýza - Slovník
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 5492 (Zobrazit podrobnosti) | |
Změny: |
|
|
Datum vydání/vložení: | 2009-12-01 | |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:5492:ed-2:v1:en | |
Třidící znak: | 560030 | |
Obor: | Metody zkoušení a společná ustanovení | |
ICS: |
|
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.14 chemical cooling, noun
sensation of reduced temperature experienced as a result of exposure to certain substances such as menthol, mints or anise
NOTE The sensation usually persists after the stimulus is removed.
3.14 chemické ochlazování
vjem snížené teploty vnímaný jako následek vystavení jistým látkám jako např. mentol, máta nebo anýz
POZNÁMKA Vjem obvykle přetrvává i po odstranění podnětu.