ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.1 potravina
jakýkoliv výrobek, přísada nebo materiál určené k požívání lidmi nebo zvířaty
POZNÁMKA 1 k heslu Definice znamená potravinu podle nařízení (EU) č. 178/2002, článek 2 a krmivo.
3.1 food
any product, ingredient or material intended to be orally consumed by human or animal
Note 1 to entry: The definition means food according to Article 2 of Regulation (EC) No. 178/2002 and feed.