Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - potravina

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.1 potravina

jakýkoliv výrobek, přísada nebo materiál určené k požívání lidmi nebo zvířaty


POZNÁMKA 1 k heslu Definice znamená potravinu podle nařízení (EU) č. 178/2002, článek 2 a krmivo.

3.1 food


any product, ingredient or material intended to be orally consumed by human or animal


Note 1 to entry: The definition means food according to Article 2 of Regulation (EC) No. 178/2002 and feed.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím