Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 7218 - výroba a manipulace s potravinami nebo krmivy (food or feed production and handling)

ČSN EN ISO 7218 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 7218 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2025-06-01
Třidící znak: 560103
Obor: Metody zkoušení a společná ustanovení
ICS:
  • 07.100.30 - Mikrobiologie potravin
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.4 výroba a manipulace s potravinami nebo krmivy (food or feed production and handling)


jakákoli operace při zpracování (např. příprava, vaření, balení), skladování, přepravě, distribuci a poskytování potravin (3.2) nebo krmiv (3.3)


[ZDROJ: ISO/TS 22002-2:2013, 3.9, modifikováno – Do termínu bylo doplněno „nebo výroba krmiv a“. „přípra-va, zpracování, vaření, balení“ bylo nahrazeno „zpracování (např. příprava, vaření, balení)“ a do definice bylo doplněno „nebo krmiv“.]

3.4 food or feed production and handling


any operation in the processing (e.g. preparation, cooking, packaging), storage, transport, distribution and service of food (3.2) or feed (3.3)


[SOURCE: ISO/TS 22002-2:2013, 3.9, modified — “or feed production and” added in the term. “processing (e.g. preparation, cooking, packaging)” replaced “preparation, processing, cooking, packaging”, and “or feed” added in the definition.]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím