ČSN EN ISO 7218 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
| Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 7218 (Zobrazit podrobnosti) |
| Datum vydání/vložení: | 2025-06-01 |
| Třidící znak: | 560103 |
| Obor: | Metody zkoušení a společná ustanovení |
| ICS: |
|
| Stav: | Platná |
3.4 výroba a manipulace s potravinami nebo krmivy (food or feed production and handling)
jakákoli operace při zpracování (např. příprava, vaření, balení), skladování, přepravě, distribuci a poskytování potravin (3.2) nebo krmiv (3.3)
[ZDROJ: ISO/TS 22002-2:2013, 3.9, modifikováno – Do termínu bylo doplněno „nebo výroba krmiv a“. „přípra-va, zpracování, vaření, balení“ bylo nahrazeno „zpracování (např. příprava, vaření, balení)“ a do definice bylo doplněno „nebo krmiv“.]
3.4 food or feed production and handling
any operation in the processing (e.g. preparation, cooking, packaging), storage, transport, distribution and service of food (3.2) or feed (3.3)
[SOURCE: ISO/TS 22002-2:2013, 3.9, modified — “or feed production and” added in the term. “processing (e.g. preparation, cooking, packaging)” replaced “preparation, processing, cooking, packaging”, and “or feed” added in the definition.]