Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 7218 - laboratorní kmen (laboratory strain)

ČSN EN ISO 7218 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 7218 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2025-06-01
Třidící znak: 560103
Obor: Metody zkoušení a společná ustanovení
ICS:
  • 07.100.30 - Mikrobiologie potravin
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.13 laboratorní kmen (laboratory strain)


mikroorganismus, který je definován alespoň na úrovni rodu a druhu a je charakterizován biochemicky a/nebo sérologicky a/nebo molekulárním testováním, přednostně pocházející z potravinového řetězce (3.1)

3.13 laboratory strain


microorganism that is defined to at least the genus and species level, and characterized biochemically, and/or serologically and/or with molecular testing, and preferably originating from the food chain (3.1)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím