Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 7218 - vertikální metoda (vertical method)

ČSN EN ISO 7218 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 7218 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2025-06-01
Třidící znak: 560103
Obor: Metody zkoušení a společná ustanovení
ICS:
  • 07.100.30 - Mikrobiologie potravin
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.7 vertikální metoda (vertical method)


metoda pro určité odvětví


metoda mikrobiologického zkoušení, která je specificky použitelná pro vzorky (např. z prvovýroby (3.5)), pro-dukt nebo skupinu produktů (např. mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky, ryby a produkty rybolo-vu, krmiva (3.3))

3.7 vertical method


sectorial method


method for microbiological examination that is specifically applicable to samples (e.g. from primary production stage (3.5)), a product or a group of products (e.g. milk and milk products, meat and meat products, fish and fishery products, feed (3.3))

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím