ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
| Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
| Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
| Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
| Třidící znak: | 569613 |
| Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
| ICS: |
|
| Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.2 kontaminant
<bezpečnost potravin> jakýkoliv biologický nebo chemický činitel, cizí předmět nebo další látky neúmyslně přidané do potraviny, které mohou ohrozit bezpečnost potravin nebo použitelnost
[CAC/RCP 1:2003[1], 2.3]
3.2 contaminant
<food safety> any biological or chemical agent, foreign matter or other substances not intentionally added to food which may compromise food safety or suitability
[CAC/RCP 1:2003[1], 2.3]