Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN P ISO/TS 22002-1 - kontaminant

ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin

Stáhnout normu: ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2010-11-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en
Třidící znak: 569613
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.2 kontaminant

<bezpečnost potravin> jakýkoliv biologický nebo chemický činitel, cizí předmět nebo další látky neúmyslně přidané do potraviny, které mohou ohrozit bezpečnost potravin nebo použitelnost

[CAC/RCP 1:2003[1], 2.3]

3.2 contaminant

<food safety> any biological or chemical agent, foreign matter or other substances not intentionally added to food which may compromise food safety or suitability

[CAC/RCP 1:2003[1], 2.3]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím