ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
Třidící znak: | 569613 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.4 materiály
<bezpečnost potravin> obecný termín používaný za účelem označení surovin, obalových materiálů, složek, zpracovatelských přísad, čístících materiálů a lubrikantů
3.4 materials
<food safety> general term used to indicate raw materials, packaging materials, ingredients, process aids, cleaning materials and lubricants