ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
Třidící znak: | 569613 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.13 sanitace
všechny aktivity týkající se čištění a udržování hygienických podmínek v podniku, počínaje čistěním a/nebo prováděním sanitace určitých zařízení až po periodické aktivity čištění napříč podnikem (včetně aktivit čištění budov, konstrukcí a areálu)
3.13 sanitation
all actions dealing with cleaning or maintaining hygienic conditions in an establishment, ranging from clearing and/or sanitizing of specific equipment to periodic cleaning activities throughout the establishment (including building, structural, and grounds cleaning activities)