Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN P ISO/TS 22002-1 - strojní čištění na místě, CIP

ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin

Stáhnout normu: ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2010-11-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en
Třidící znak: 569613
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.10 strojní čištění na místě, CIP

čištění (3.5) zařízení ostřikem nebo cirkulací proudících chemických roztoků, čistících kapalin a vody stříkající do, na a přes povrchy zařízení nebo systémů bez jejich demontáže, přičemž zařízení jsou navržena pro tento účel

[ISO 14159:2002[2], 3.3]

3.10 cleaning in place, CIP

cleaning (3.5) of equipment by impingement or circulation of flowing chemical solutions, cleaning liquids and water rinses into, on to and over surfaces in equipment or systems without dismantling and designed for the purpose

ISO 14159:2002[2], 3.3]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím