ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
Třidící znak: | 569613 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.10 strojní čištění na místě, CIP
čištění (3.5) zařízení ostřikem nebo cirkulací proudících chemických roztoků, čistících kapalin a vody stříkající do, na a přes povrchy zařízení nebo systémů bez jejich demontáže, přičemž zařízení jsou navržena pro tento účel
[ISO 14159:2002[2], 3.3]
3.10 cleaning in place, CIP
cleaning (3.5) of equipment by impingement or circulation of flowing chemical solutions, cleaning liquids and water rinses into, on to and over surfaces in equipment or systems without dismantling and designed for the purpose
ISO 14159:2002[2], 3.3]