ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
Třidící znak: | 569613 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.8 potravinářská kvalita
lubrikanty a tekutiny určené pro přenos tepla, které jsou formulovány jako vhodné pro použití v potravinářských procesech, kde se může vyskytovat náhodný kontakt mezi lubrikantem a potravinou
3.8 food grade
lubricants and heat transfer fluids formulated to be suitable for use in food processes where there may be incidental contact between the lubricant and the food