ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
| Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
| Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
| Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
| Třidící znak: | 569613 |
| Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
| ICS: |
|
| Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.11 strojní čištění jinde, COP
systém, ve kterém je zařízení demontováno a čištěno v nádrži nebo automatické myčce cirkulací čistícího roztoku při zachování minimální teploty během čistícího cyklu
3.11 cleaning out of place, COP
system where equipment is disassembled and cleaned in a tank or in an automatic washer by circulating a cleaning solution and maintaining a minimum temperature throughout the cleaning cycle