ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin
Stáhnout normu: | ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2010-11-01 |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en |
Třidící znak: | 569613 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.3 podnik
<bezpečnost potravin> jakákoli budova nebo plocha, kde se s potravinou zachází, a okolí pod řízením stejného managementu
[CAC/RCP 1:2003[1], 2.3]
3.3 establishment
<food safety> any building or area in which food is handled and the surroundings under the control of the same management
[CAC/RCP 1:2003[1], 2.3]