Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN P ISO/TS 22002-1 - etiketa

ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin

Stáhnout normu: ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2010-11-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en
Třidící znak: 569613
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.16 etiketa

<bezpečnost potravin> tištěný předmět, který je součástí obalu konečného produktu, sdělující informace o obsahu balení, složkách potravin a jakékoli požadavky na skladování a přípravu

PŘÍKLAD Tento termín zahrnuje, ale není omezen na:

a) samotné balení, tištěný předmět připojený k balení nebo lepící štítek použitý pro překrytí označení;

b) multibalení, které obsahuje vnitřní etiketu na jednotlivých produktech a vnější etiketu společnou pro celkový obsah.

3.16 label

<food safety> printed matter that is part of the finished product package conveying specific information about the contents of the package, the food ingredients and any storage and preparation requirements

EXAMPLE The term covers, but is not limited to:

a) the package itself, printed matter attached to the package, or a sticker used for over-labelling;

b) multi-packs which have an inner label on the individual product and an outer combined label for the whole contents.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím