Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - provozní PNP, provozní program nezbytných předpokladů

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2006-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Neplatná
Nahlásit chybu

3.9 provozní PNP, provozní program nezbytných předpokladů

PNP (3.8), u kterého bylo na základě analýzy nebezpečí identifikováno, že je podstatný pro řízení pravděpodobnosti vnesení nebezpečí ohrožujících bezpečnost potravin (3.3) a/nebo kontaminace produktu/produktů nebo zpracovatelského prostředí či rozšíření těchto nebezpečí do produktu/produktů či do výrobního prostředí

3.9 operational PRP, operational prerequisite programme

PRP (3.8) identified by the hazard analysis as essential in order to control the likelihood of introducing food safety hazards (3.3) to and/or the contamination or proliferation of food safety hazards in the product(s) or in the processing environment

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím