Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN ISO 22000 - provozní PNP, provozní program nezbytných předpokladů
ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2006-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Neplatná |
‹
Nahlásit chybu
3.9 provozní PNP, provozní program nezbytných předpokladů
PNP (3.8), u kterého bylo na základě analýzy nebezpečí identifikováno, že je podstatný pro řízení pravděpodobnosti vnesení nebezpečí ohrožujících bezpečnost potravin (3.3) a/nebo kontaminace produktu/produktů nebo zpracovatelského prostředí či rozšíření těchto nebezpečí do produktu/produktů či do výrobního prostředí
3.9 operational PRP, operational prerequisite programme
PRP (3.8) identified by the hazard analysis as essential in order to control the likelihood of introducing food safety hazards (3.3) to and/or the contamination or proliferation of food safety hazards in the product(s) or in the processing environment