Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - ověřování

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2006-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Neplatná
Nahlásit chybu

3.16 ověřování

potvrzení poskytnutím objektivních důkazů, že specifikované požadavky byly splněny

[ISO 9000:2000, definice 3.8.4]

3.16 verification

confirmation, through the provision of objective evidence, that specified requirements have been fulfilled

[ISO 9000:2000, definition 3.8.4]

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím