ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2006-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Neplatná |
‹
Nahlásit chybu
3.11 kritická mez
kritérium, které odděluje přijatelnost od nepřijatelnosti
poznámka 1 Upraveno na základě odkazu [11].
poznámka 2 Kritické meze se stanoví s cílem zajistit, aby CCP (3.10) zůstal řízen. Pokud je kritická mez překročena nebo porušena, předpokládá se, že produkty, kterých se to týká, jsou potenciálně nebezpečné.
3.11 critical limit
criterion which separates acceptability from unacceptability
NOTE 1 Adapted from Reference [11].
NOTE 2 Critical limits are established to determine whether a CCP (3.10) remains in control. If a critical limit is exceeded or violated, the products affected are deemed to be potentially unsafe.