ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2006-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Neplatná |
‹
Nahlásit chybu
3.10 CCP, kritický kontrolní bod
<bezpečnost potravin> krok, ve kterém může být aplikováno řízení procesu a který je podstatný k zamezení nebo vyloučení nebezpečí ohrožujícího bezpečnost potravin (3.3) nebo jeho snížení na přijatelnou úroveň
poznámka Upraveno na základě odkazu [11].
3.10 CCP, critical control point
<food safety> step at which control can be applied and is essential to prevent or eliminate a food safety hazard (3.3) or reduce it to an acceptable level
NOTE Adapted from Reference [11].