Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 17173 (by DeepL) - EChemPortal

ČSN EN 17173 (by DeepL) - Evropský slovník CBRNE

Stáhnout normu: ČSN EN 17173 (by DeepL) (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2021-04-01
Třidící znak: 012302
Obor: Ochrana společnosti a obyvatel
ICS:
  • 01.040.13 - Životní prostředí. Ochrana zdraví. Bezpečnost (názvosloví)
  • 13.300 - Ochrana proti nebezpečným látkám
  • 13.310 - Ochrana proti zločinu
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.215 EChemPortal


celosvětový internetový portál s informacemi o chemických látkách, který poskytuje Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj (OECD).


Poznámka 1 k záznamu: Portál umožňuje uživatelům vyhledávat podle chemické identity a navíc poskytuje nové vyhledávání na základě určitých vlastností nebo účinků, jako jsou fyzikálně chemické vlastnosti, osud a chování v životním prostředí, ekotoxicita a toxicita, v zúčastněných databázích, které umožňují přímé vyhledávání údajů o koncových bodech.

Upozornění: Jedná se pouze o automatický informativní překlad pro pracovní účely, nejde o oficiální překlad ČSN!

3.215 EChemPortal


global Internet portal to information on chemical substances provided by the Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD)


Note 1 to entry: Portal allows users to search by chemical identity and, in addition, provides new searches based on certain properties or effects, such as physical chemical properties, environmental fate and behaviour, ecotoxicity and toxicity, in the participating databases which provide for direct searching of end-point data.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím