Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 17173 (by DeepL) - kód pro mimořádné události společnosti Hazchem

ČSN EN 17173 (by DeepL) - Evropský slovník CBRNE

Stáhnout normu: ČSN EN 17173 (by DeepL) (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2021-04-01
Třidící znak: 012302
Obor: Ochrana společnosti a obyvatel
ICS:
  • 01.040.13 - Životní prostředí. Ochrana zdraví. Bezpečnost (názvosloví)
  • 13.300 - Ochrana proti nebezpečným látkám
  • 13.310 - Ochrana proti zločinu
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.313 kód pro mimořádné události společnosti Hazchem


systém výstražných tabulek ve Spojeném království, Austrálii, Malajsii a na Novém Zélandu na vozidlech přepravujících nebezpečné látky a na skladovacích zařízeních.


Poznámka 1 k položce: První řádek obsahuje kód nouzového opatření (EAC), který se skládá z jednoho čísla (1 až 4, což představuje typ hasicího prostředku) a jednoho nebo dvou písmen (což představuje požadovaný typ osobních ochranných prostředků, opatření k omezení šíření a možnost prudkých reakcí). Druhý řádek obsahuje číslo UN, třetí řádek uvádí telefonní číslo pro odbornou radu a na štítku je rovněž uveden výstražný symbol.

Upozornění: Jedná se pouze o automatický informativní překlad pro pracovní účely, nejde o oficiální překlad ČSN!

3.313 hazchem emergency action code


warning-plate system in the United Kingdom, Australia, Malaysia and New Zealand on vehicles transporting hazardous substances, and for storage facilities


Note 1 to entry: The first line includes an emergency action code (EAC) comprising a single number (1 to 4, representing the type of fire suppressant) and either one or two letters (representing the required type of PPE, containment measures and the possibility of violent reactions). The second line contains the UN number, the third line gives a telephone number for specialist advice, and a warning symbol is also displayed on the plate.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím