ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.11 kritický kontrolní bod CCP
krok v procesu (3.36), při němž je použito (jsou použita) ovládací opatření (3.8) pro zabránění významnému nebezpečí ohrožujícímu bezpečnost potravin (3.40) nebo pro jeho snížení na přijatelnou úroveň, při němž je vymezena kritická mez (meze) (3.12) a měření (3.26) umožňuje použití náprav (3.9)
3.11 critical control point CCP
step in the process (3.36) at which control measure(s) (3.8) is (are) applied to prevent or reduce a significant food safety hazard (3.40) to an acceptable level, and defined critical limit(s) (3.12) and measurement (3.26) enable the application of corrections (3.9)