Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - potravinový řetězec

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.20 potravinový řetězec

sled etap při výrobě, zpracování, distribuci, skladování potraviny (3.18) a při manipulaci s ní a s jejími složkami od prvovýroby až po spotřebu

POZNÁMKA 1 k heslu Zahrnuje to výrobu krmiva (3.16) a potravy pro zvířata (3.19).

POZNÁMKA 2 k heslu Potravinový řetězec zahrnuje také výrobu materiálů určených pro styk s potravinami nebo surovinami.

POZNÁMKA 3 k heslu Potravinový řetězec zahrnuje také poskytovatele služeb.

3.20 food chain

sequence of the stages in the production, processing, distribution, storage and handling of a food (3.18) and its ingredients, from primary production to consumption

Note 1 to entry: This includes the production of feed (3.16) and animal food (3.19).

Note 2 to entry: The food chain also includes the production of materials intended to come into contact with food or raw materials.

Note 3 to entry: The food chain also includes service providers.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím