ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.15 konečný produkt
produkt (3.37), který již organizace (3.31) nebude dále zpracovávat nebo měnit
POZNÁMKA 1 k heslu Produkt, který dále zpracovává nebo mění jiná organizace, je konečným produktem v kontextu první organizace a surovinou nebo složkou v kontextu druhé organizace.
3.15 end product
product (3.37) that will undergo no further processing or transformation by the organization (3.31)
Note 1 to entry: A product that undergoes further processing or transformation by another organization is an end product in the context of the first organization and a raw material or an ingredient in the context of the second organization.