Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - aktualizace

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.43 aktualizace

bezprostřední a/nebo plánovaná činnost s cílem zajistit používání nejnovějších informací

POZNÁMKA 1 k heslu Provádět aktualizaci se liší od termínů „udržovat“ a „uchovávat“:

„udržovat“ je zachovávat něco v chodu/v dobrém stavu;

„uchovávat“ je zachovávat něco, co je dostupné.

3.43 update

immediate and/or planned activity to ensure application of the most recent information

Note 1 to entry: Update is different from the terms “maintain” and “retain”:

“maintain” is to keep something on-going/to keep in good condition;

“retain” is to keep something that is retrievable.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím