ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.43 aktualizace
bezprostřední a/nebo plánovaná činnost s cílem zajistit používání nejnovějších informací
POZNÁMKA 1 k heslu Provádět aktualizaci se liší od termínů „udržovat“ a „uchovávat“:
„udržovat“ je zachovávat něco v chodu/v dobrém stavu;
„uchovávat“ je zachovávat něco, co je dostupné.
3.43 update
immediate and/or planned activity to ensure application of the most recent information
Note 1 to entry: Update is different from the terms “maintain” and “retain”:
“maintain” is to keep something on-going/to keep in good condition;
“retain” is to keep something that is retrievable.