ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
3.13 dokumentované informace
informace, u kterých se požaduje, aby byly řízeny a udržovány organizací (3.31), včetně médií, na kterých jsou uloženy
POZNÁMKA 1 k heslu Dokumentované informace mohou být v jakémkoli formátu, na jakýchkoli médiích a z jakýchkoli zdrojů.
POZNÁMKA 2 k heslu Dokumentované informace se mohou vztahovat k
systému managementu (3.25), včetně souvisících procesů (3.36);
informacím vytvořeným za účelem provozování organizace (dokumentace);
důkazům o dosažených výsledcích (záznamy).
3.13 documented information
information required to be controlled and maintained by an organization (3.31) and the medium on which it is contained
Note 1 to entry: Documented information can be in any format and media, and from any source.
Note 2 to entry: Documented information can refer to:
the management system (3.25), including related processes (3.36);
information created in order for the organization to operate (documentation);
evidence of results achieved (records).