Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN ISO 22000 - významné nebezpečí ohrožující bezpečnost potravin
ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.40 významné nebezpečí ohrožující bezpečnost potravin
nebezpečí ohrožující bezpečnost potravin (3.22) identifikované v průběhu posuzování nebezpečí, které je třeba řídit pomocí ovládacích opatření (3.8)
3.40 significant food safety hazard
food safety hazard (3.22), identified through the hazard assessment, which needs to be controlled by control measures (3.8)