ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
3.41 vrcholové vedení
osoba nebo skupina osob, která vede a řídí organizaci (3.31) na nejvyšší úrovni
POZNÁMKA 1 k heslu Vrcholové vedení rozhoduje o delegování pravomocí a o poskytování zdrojů v rámci organizace.
POZNÁMKA 2 k heslu Jestliže rozsah systému managementu (3.25) pokrývá pouze část organizace, je za vrcholové vedení považována osoba nebo skupina osob, která vede a řídí tuto část organizace.
3.41 top management
person or group of people who directs and controls an organization (3.31) at the highest level
Note 1 to entry: Top management has the power to delegate authority and provide resources within the organization.
Note 2 to entry: If the scope of the management system (3.25) covers only part of an organization, then top management refers to those who direct and control that part of the organization.