ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
3.31 organizace
osoba nebo skupina osob, která má své vlastní funkce s odpovědnostmi, pravomocemi a se vztahy k dosahování cílů (3.29)
POZNÁMKA 1 k heslu Pojem organizace zahrnuje mimo jiné osobu samostatně výdělečně činnou, společnost, akciovou společnost, firmu, podnik, správní orgán, partnerství, dobročinnou organizaci nebo instituci, nebo jejich část či kombinaci, ať jsou do organizace začleněny, nebo ne, veřejné, nebo soukromé.
3.31 organization
person or group of people that has its own functions with responsibilities, authorities and relationships to achieve its objectives (3.29)
Note 1 to entry: The concept of organization includes, but is not limited to sole-trader, company, corporation, firm, enterprise, authority, partnership, charity or institution, or part or combination thereof, whether incorporated or not, public or private.