Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN ISO 22000 - provozní program nezbytných předpokladů provozní PNP
ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.30 provozní program nezbytných předpokladů provozní PNP
ovládací opatření (3.8) nebo jejich kombinace k zabránění významnému nebezpečí ohrožujícímu bezpečnost potravin (3.40) nebo jeho snížení na přijatelnou úroveň (3.1) a tam, kde akční kritérium (3.2) a měření (3.26) nebo pozorování umožňují efektivní řízení procesu (3.36) a/nebo produktu (3.37)
3.30 operational prerequisite programme OPRP
control measure (3.8) or combination of control measures applied to prevent or reduce a significant food safety hazard (3.40) to an acceptable level (3.1), and where action criterion (3.2) and measurement (3.26) or observation enable effective control of the process (3.36) and/or product (3.37)