Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - provozní program nezbytných předpokladů provozní PNP

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.30 provozní program nezbytných předpokladů provozní PNP

ovládací opatření (3.8) nebo jejich kombinace k zabránění významnému nebezpečí ohrožujícímu bezpečnost potravin (3.40) nebo jeho snížení na přijatelnou úroveň (3.1) a tam, kde akční kritérium (3.2) a měření (3.26) nebo pozorování umožňují efektivní řízení procesu (3.36) a/nebo produktu (3.37)

3.30 operational prerequisite programme OPRP

control measure (3.8) or combination of control measures applied to prevent or reduce a significant food safety hazard (3.40) to an acceptable level (3.1), and where action criterion (3.2) and measurement (3.26) or observation enable effective control of the process (3.36) and/or product (3.37)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím