ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2019-05-01 |
Třidící znak: | 569600 |
Obor: | Pravidla správné hygienické a výrobní praxe |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
3.24 šarže
stanovené množství produktu (3.37) vyrobené a/nebo zpracované a/nebo zabalené v podstatě za stejných podmínek
POZNÁMKA 1 k heslu Šarže je určena parametry stanovenými předem organizací a smí být popsána jinými termíny, např. výrobní dávka.
POZNÁMKA 2 k heslu Šarže smí být snížena na jednu jednotku produktu.
(ZDROJ: CODEX STAN 1, modifikováno – Bylo vloženo „a/nebo zpracované a/nebo zabalené“ a byly doplněny poznámky k heslu.(
3.24 lot
defined quantity of a product (3.37) produced and/or processed and/or packaged essentially under the same conditions
Note 1 to entry: The lot is determined by parameters established beforehand by the organization and may be described by other terms, e.g. batch.
Note 2 to entry: The lot may be reduced to a single unit of product.
[SOURCE: CODEX STAN 1, modified – Reference to “and/or processed and/or packaged” has been included in the definition and notes to entry have been added.]