Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 5492 - tělesné teplo

ČSN EN ISO 5492 - Senzorická analýza - Slovník

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 5492 (Zobrazit podrobnosti)
Změny:
Změna A1 | Datum vydání/vložení: 2021-05-01
Datum vydání/vložení: 2009-12-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:5492:ed-2:v1:en
Třidící znak: 560030
Obor: Metody zkoušení a společná ustanovení
ICS:
  • 01.040.67 - Potravinářství (názvosloví)
  • 67.240 - Senzorická analýza
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.17 tělesné teplo

vjem vnímaný jako výsledek vystavení teplotně horké látce jako je voda nad 48 °C

POZNÁMKA Délka vjemu je obvykle omezena časem přímého kontaktu s podnětem.

3.17 physical heat, noun

sensation experienced as a result of exposure to thermally hot substances such as water above 48 °C

NOTE The duration of the sensation is usually limited to the time of direct contact with the stimulus.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím