ČSN EN ISO 5492 - Senzorická analýza - Slovník
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 5492 (Zobrazit podrobnosti) | |
Změny: |
|
|
Datum vydání/vložení: | 2009-12-01 | |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:5492:ed-2:v1:en | |
Třidící znak: | 560030 | |
Obor: | Metody zkoušení a společná ustanovení | |
ICS: |
|
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.17 tělesné teplo
vjem vnímaný jako výsledek vystavení teplotně horké látce jako je voda nad 48 °C
POZNÁMKA Délka vjemu je obvykle omezena časem přímého kontaktu s podnětem.
3.17 physical heat, noun
sensation experienced as a result of exposure to thermally hot substances such as water above 48 °C
NOTE The duration of the sensation is usually limited to the time of direct contact with the stimulus.