ČSN EN ISO 5492 - Senzorická analýza - Slovník
Stáhnout normu: | ČSN EN ISO 5492 (Zobrazit podrobnosti) | |
Změny: |
|
|
Datum vydání/vložení: | 2009-12-01 | |
Zdroj: | https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:5492:ed-2:v1:en | |
Třidící znak: | 560030 | |
Obor: | Metody zkoušení a společná ustanovení | |
ICS: |
|
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
4.47 bodování, skóre
přiřazená hodnota, která popisuje specifické umístění podnětu do možného rozsahu intenzit pro tuto vlastnost
POZNÁMKA Bodovat potravinu znamená poměřit její vlastnosti na stupnici nebo podle některých numericky definovaných kritérií.
4.47 score, noun
value assigned which describes the specific location of a stimulus material in the possible range of intensities for that attribute
NOTE To score a food is to rate its properties on a scale or according to some numerically defined sense of criteria.